Weert 10 juni

We gingen van start met een warme dag in het vooruitzicht en met een groot aantal deelnemers de uitdaging om de discipline erin te brengen dat we op tijd zouden starten, met de inschrijving, briefing en de eerste ronde.

Om half tien was het einde inschrijving en waren alle 45 deelnemers ingeschreven. Er was een grote diversiteit aan deelnemers qua leeftijd. Er deden drie jeugdleden mee waarvan de jongste vijf jaar oud was, met de oudste deelnemer 80 jaar oud mag je wel concluderen dat het een mooie wedstijd beloofde te worden.

We konden inderdaad tevreden terugkijken op een goed georganiseerde wedstrijd waarbij alles op rolletjes liep en iedereen zijn bijdrage heeft geleverd met deelname aan de wedstrijd, met jureren en verdere hand en spandiensten. We hadden het meetsysteem van de DMFv in gebruik zodat we niet hoefde te jureren aan de cirkel, alleen het formulier invullen en de sprong beoordelen verder. Het scheelt een hoop discussie over de afstand waar de para is neergekomen, het meetsysteem geeft precies de locatie aan.

Om drie uur konden we beginnen aan de prijsuitreiking en tevreden zijn met het resultaat. Ook de catering was super georganiseerd in Weert er was genoeg en de prijzen waren schappelijk.

Complimenten voor de ontvangende vereniging, ze hebben dan wel herhaaldelijk met ons een wedstrijd georganiseerd maar hebben zelf geen leden die meedoen aan het NK paraspringen. Toch heel prettig als je dan zo gastvrij wordt ontvangen. Gelukkig werkt het aan twee kanten, meestal is onze wedstrijd gecombineerd met het weekend vanBerenvliegen op zondag waar wij ook onze bijdrage aan leveren. Een aantal paraspringers komen op zondag terug of blijven nog een nachtje op de tijdelijks camping en helpen met het berenvliegen. De kinderen mogen hun knuffel meegevenin de vliegtuigen of een duo sprong laten maken met onze parapoppen, waarna de knuffels een brevet kunnen krijgen. Erg leuk om te doen, en ook dit was een groot succes.

Voor herhaling vatbaar,

De eerste drie plaatsen van de wedstrijd zijn gewonnen door:

1ste Pieter Visser

2de Rose Boogaers

3de Geert Wouters

Volgende wedstrijd op 24 juni te Kaatsheuvel