Wedstrijd verslag Tilburg 2019

NK Para springen Tilburg

 

Op 28 april 2019 zijn we de competitie weer gestart, het weer liet zich niet gemakkelijk voorspellen en het was tot het laatst spannend of het überhaupt wel door kon gaan. Gelukkig zijn we gewoon op tijd kunnen starten en werd het ook nog een mooie wedstrijddag. Altijd mooi om iedereen weer terug te zien na de winterstop. We waren met 20 deelnemers en hebben er een leuke dag van gemaakt. We konden ook 4 sprongen doen, zodat het ook de moeite waard was om mee te doen. 

 

Dit was tevens de eerste keer dat we de nieuwe regelgeving omtrent het inzetten van de joker in praktijk konden brengen. Het werd tijdens de briefing door Pieter Visser uitgelegd, zodat er geen onduidelijkheden waren. Er werd positief op deze ervaring gereageerd, je mag een maal per wedstrijd je joker inzetten, en dat geeft toch wel een extra dementie aan de wedstrijd.

 

Verder was er weinig discussie, we hadden gemotiveerde enthousiaste juryleden aan de cirkel, we hebben voor elkaar gejureerd en de catering van de club heeft ons weer voorzien van spijs en drank. 

Een mooi eerste begin van 2019 met een verrassende winnaar! 

 

Einduitslag Tilburg:

 

1ste  Sjaak Fraters

2de Pieter Visser

3de Nelly Mutsaarts

 

Op 12 mei aanstaande de wedstrijd in Emmeloord waarbij ook de weersvoorspellingen twijfelachtig zijn. We hopen er het beste van. De foto’s van de wedstrijd in Tilburg zijn te vinden op de site, samen met de complete uitslag van alle deelnemers. 

 

Nelly Mutsaarts