Wedstrijd Odoorn 18 juni 2016

Jawel vorige week zijn we zeer vroeg vertrokken op zaterdag, Odoorn ligt tenslotte voor ons het verste weg. Met  13 deelnemers zouden we gaan starten. De dag pakte heel anders uit dan we hadden vermoed. Allereerst waren degene die de wedstrijdcirkel mee gingen brengen in het bezit van een navigatie  op brommerstand.  Dat maakt de reistijd behoorlijk van Someren naar Odoorn. 

Tja wat doe je dan als je om half tien erachter komt dat die cirkel met de begeleiding nog wel een paar uurtjes onderweg is? Precies we lossen het op! En dat deed Arjan van Oosten van de organiserende club, hij maakt een soort passer en voilà daar was een noodcirkel gecreëerd.  De juryleden kregen ieder een steen, om te markeren waar de para was geland en we konden beginnen. 

Eind van de ochtend hebben we de cirkel kunnen vervangen door de wedstrijdcirkel toen deze van de brommer was gestapt. Het was toch wel apart om zo de wedstrijd te springen maar het ging eigenlijk best goed. We hebben er een leuke dag van gemaakt. De catering was weer super daar in dat mooie club gebouw. Volgende wedstrijd  in  Emmeloord op 2 juli 2016

Zijn jullie erbij? Eindstand Odoorn

1ste Pieter Visser

2de Nelly Mutsaarts

3de Geert Wouters

En natuurlijk is de rest van de einduitslag te vinden op deze site.

Nelly Mutsaarts