Verslag Demo’s Tubbergen en Noord oost Veluwe

We hebben ondertussen twee demo dagen gehouden een op 8 april in Noord Oost Veluwe we hadden daarbij mooi weer en een fantastische opkomst. Er was iemand die een verslag kwam doen om er een youtube filmpje van te maken: rc playground network ook dat is een leuk verslag geworden van onze demo


We werden enthousiast verwelkomd, alles was super geregeld en er was veel belangstelling vanuit de club er was publiek aanwezig en we hebben de leden van de club daar laten kennis maken met onze tak van sport. Er werden veel vragen gesteld en er waren best wat leden die wilden proefspringen. Bij sommige ging dat redelijk. Het was een mooie dag, ze vonden het de moeite waard en wij natuurlijk ook. Altijd mooi om zo bij een club waar we nog niet geweest zijn kennis te maken,  wie weet wat de toekomst brengt.

21 mei zijn we richting Tubbergen vertrokken, daar hadden we ivm Hemelvaart weekend minder deelnemers maar toch kunnen we de conclusie trekken dat we een goed beeld hebben kunnen geven aan de leden van de club daar, van het para springen. Ook daar veel belangstelling, de leden stonden te popelen om een sprongetje te wagen, we hebben dan ook onze para’s ter beschikking gesteld zodat ze het eens konden ervaren. 

Wij konden ook meekijken met de toestellen die daar de lucht in gingen, waaronder een mooie helikopter. Helaas mochten wij die niet besturen, maar toch mooi om mee te kijken.

Ook hier de uitnodiging gekregen om nog een terug te komen eventueel voor een wedstrijd.

Foto’s van beide evenementen zijn terug te vinden op rc-parachtute.nl 

Nelly Mutsaarts

Secretaris parateam Nederland

%d bloggers liken dit: