EK 2017

in 2017 zullen wij het ek organiseren. De locatie zal Tilburg worden. We hebben daar een goede locatie gevonden bij sky ballooning. De caravans kunnen daar staan en alle faciliteiten om lekker een hapje te eten of wat te drinken zijn aanwezig. Wij zijn blij dat we sky ballooning als partner mogen begroeten. 
Er moet echter nog veel werk verzet worden om alles in goede banen te leiden. De locatie is er, het veld is er alleen de wedstrijd van meerdere dagen moet ook georganiseerd worden. En daar hebben we u voor nodig. De wedstrijd zal in het pinksterweekend van 2017 zijn. Ruim de tijd om deze datum in de agenda te blokkeren. 
Kunt u helpen tijdens deze dagen of een enkele dag laat het ons weten. We zoeken nog scheidsrechters, cirkelmeetteam, score invullers (kennis excel handig). 
Tevens proberen we de kosten voor de deelnemers zo laag mogelijk te houden. Weet u nog sponsoren of wilt u zelf iets bijdragen dan horen wij dat graag. Naamsvermelding op diverse items is bespreekbaar.
De organisatie doen we samen met de DMFV en we verwachten rond de 60 deelnemers. Een erg leuk weekend waar we u graag als toeschouwer, deelnemer of scheidsrechter begroeten. 

EURO Logo 2