Einduitslag 2° NK Wedstrijd

Vandaag ging de 2de wedstrijd van start voor het Nederlands Kampioenschap 2021.

Alles werd netjes in gereedheid gebracht om dan te beginnen met een briefing door Pieter.

De weergoden waren ons gunstig gestemd … lekker temperatuurtje en de wind was zo goed als niet aanwezig met het zonnetje op de achtergrond. Het beloofde een topdag te worden voor de deelnemers en kijklustigen.

De catering was weer ferm in orde met als Francis aan de toog (tafel) en haar frituurpannen in aanslag om ons in de loop van de dag te voorzien van een broodje hamburger of een broodje kroket en de nodige drankjes om alles door te spoelen. Toppie dame.

Pieter en Bart waren vandaag de slepers van dienst, om de rc para’s veilig de hoogte in te sleuren en te droppen. Iedere deelnemer kon al zijn 4 sprongen maken en indien nodig gebruik maken van een joker om een minder geslaagde sprong te hervatten. Een tweetal para’s waren terecht gekomen op een aanpalend weiland. Geen probleem, ware het niet dat een gracht een eenvoudige toegang naar het aanpalend weiland belemmerde. De club had er reeds een bootje liggen om de overkant te kunnen bereiken … ervaring waarschijnlijk.

Na de sprongen van de deelnemers was het de beurt aan de jongste aanwezigen die hun knuffel hadden meegebracht om een duosprong te wagen. Allen kwamen heelhuids beneden en de fierheid dat hun knuffel ook een sprong had gemaakt kon men aflezen van hun gezicht.

Dank aan heel de organisatie om dit event op poten te zetten.

Weer een topdag gehad met een wedstrijd op 25 september 2021 te Emmeloord in het vooruitzicht … tot dan …

Geschreven door Ronny De Meyer