Almere 3e wedstrijd NK.

Op 15 juni hebben we in Almere een mooie spannende wedstrijd gesprongen. In het zicht van de windmolens hebben we met 19 deelnemers de strijd gestreden. Het was een grillige wind dat wel maar dat gold natuurlijk voor iedereen. De regen hield maar aan in het begin zodat we wat later moesten starten. De jokers werden veelvuldig ingezet al in de eerste ronde, we hadden twee nieuwelingen die via de workshop  Millingen mee kwamen doen. Timmy Geerts en Ronnie de Meyer, dat is een vermelding waard. Hopelijk gaan ze bij de vaste kern horen en kunnen we ze nog vaker verwachten.

We hadden verder nog meer nieuwe springers, namelijk vader en zoon Rob en Teun Lammers. Het zorgde ervoor dat het zeker een leerzame wedstrijd werd. In de pauze werden ideeen en tekeningen uitgewisseld, en tijdens de wedstrijd konden ze allemaal wel tips en trucs gebruiken, en die werden ook gegeven.

De volledige uitslag kan je vinden op rc-parachute.nl en natuurlijk op facebook waar een groot aantal foto’s te vinden zijn.  De nummers een, twee en drie gaan we natuurlijk nog eens extra vermelden.

1ste Pieter Visser met totaal 242 punten: 0-0-94-148 geweldige score

2de Theo Vaesen totaal 726 punten: 155-347-70-154 beste buitenlandse deelnemer

3de Erick van de Loo totaal 947: 454-250-94-149

 

Zaterdag 21 juni springen we de combi wedstrijd met DMFvmet maar liefst 54 deelnemers, je bent van harte welkom.

Nelly Mutsaarts