Afsluiting 2015

Op 26 sept hebben we weer traditiegetrouw de laatste wedstrijd gesprongen van 2015. We hebben er zoals gebruikelijk is geworden, een weekend van gemaakt in combinatie met camping de Witrijt. Het was een goed georganiseerde wedstrijd waarbij we geen gebruik hebben gemaakt van de windsector. De catering was weer goed geregeld, de koffie stond klaar toen we om negen uur bij het veld aankwamen.
Een zonnige dag met weinig wind, wel een paar keer flink moeten zoeken in de mais, naar een paar vermiste para’s maar gelukkig alles terug gevonden.
Toen de wedstrijd voorbij was weer de massa sprong en ook die was goed gelukt. Onder leiding van Theo Vaesen gaat dat altijd weer goed.
Deze prijsuitreiking natuurlijk ook de bekendmaking van de eind NK stand. Waarbij we de drie podium bezetters rijkelijk hebben besproeid met champagne!
Wij gaan ons deze winter weer bezig houden met de planning voor 2016 en zijn daar al volop mee bezig, sterker nog, we hebben gisteren de locatie bezocht waarbij we mogelijkerwijs het EK gaan organiseren in 2017
goede voorbereiding is het halve werk, jullie gaan hier nog veel van horen. Rest mij om iedereen te bedanken voor een mooi springjaar en hopen dit minimaal te evenaren in 2016
Nelly